Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pánové. KRYPTOměna. Investujete jen do jedniček a nul. To vám přijde srovnatelné s investicí do podniků na rozvíjejících se trzích?

Je to podobné, jako byste srovnávali dvě plavovásky, kde jedné je 24 a jedné 80. Vzít si můžete obě. Jsou to obě ženy a jsou plavovlásky.

0 0
možnosti
Foto

Bitcoin v lonskem roce stoupl v cene o 125 procent. Pak jeho cena stoupala dal az se vysplhala na 1 090 eur. Po zavratnem vzrustu doslo logicky k propadu. Navic, k propadu prispela i Peoples Bank of Cina, ktera chce zavest restrikce na nakupy a vlastnictvi bitcoinu. Bitcoin se v cene za par dni propadl az na 740 eur. Ted jeho cena stoupa a je zhrubu 790 eur.

Kdo se nerad nudi a ma penize nazbyt, muze malou jejich cast investovat do bitcoinu. Mozna o vse prijde, mozna vydela, mozna vydela hodne. S bitcoiny se vsak jiste nudit nebude.

0 0
možnosti
Foto

Porovnani investic do Emerging Markets a do bitcoinu:

Obe je riskantni a pravdepodobne vynosne. Investovat do bitcoinu je riskantnejsi avsak s velkou pravdepodobnosti vynosnejsi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 141
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1185x
Když jsem se tak zamýšlel, co v životě dělat, aby "po mě něco zbylo", zjistil jsem, že nejlíp mi jde pomáhat. Sbírám tedy informace, které nejsou tak úplně běžně na trhu a pomáhám jimi lidem, kteří je dokážou zpracovat a kterým pomohou prožít život lépe, radostněji a ve větším klidu.